Solid Talent nv
Solid Talent nv
Company
Belgium
Engineering
Document languages

Videos

No videos currently available

Press releases

Country Title Description Link Language

Whitepapers

Country Title Description Link Language

Awards

Year Country Title Description Link Language

The projects / references

Country Title Description Link Language

Participation to external events

Country Date Logo Organizer Type of event Name Information Website
General contact
Solid Talent nv
Bredastraat 140 bus 201
2060 Antwerpen
Belgium

http://www.solid-talent.be

+32 3 540 55 40

jobs@solid-talent.be

Send an email
Description

Reeds sinds 2006 ondersteunt Solid consultants en bedrijven door de juiste match te maken tussen project en talent. Onze persoonlijke aanpak maakt ons een echte partner, daarbij zijn correcte afspraken en transparante communicatie voor ons een evidentie.

Onze naam zegt het zelf, we zijn een solide bedrijf. Als ervaren experts in talent support hebben we onze strepen reeds verdiend, en we zijn erop gebrand om samen nog verder te groeien in de toekomst.

Solid draait op en om mensen. Altijd en overal komen mensen bij ons op de eerste plaats. Empathie is daarbij een belangrijke troef. We gaan persoonlijk om met onze mensen zodat we ons beter kunnen inleven in hun wereld. Want een beter begrip leidt tot een lange termijn relatie.

Voor ons is het simpel.  Mensen = talent.  We hebben er een neus voor om het juiste talent voor onze klanten op te sporen.  Wij bieden de best mogelijke ondersteuning voor hun projecten.  Tegelijkertijd zorgen we voor onze consultants door niet enkel rekening te houden met wat ze kunnen, maar ook met wie ze zijn en wat ze ambiëren.  Zo wordt iedereen beter van onze diensten.  Dat is ons talent.

We're Solid. & Talented, too.

Onze naam zegt het zelf, we zijn een solide bedrijf.  Op Solid kan je rekenen.  Als ervaren experts in talent support hebben we onze strepen reeds verdiend, en we zijn er op gebrand om samen nog verder te groeien in de toekomst.  Dat zullen we blijven doen op de Solid manier: professioneel in onze samenwerking op alle gebied.  Want goede afspraken maken goede vrienden.

 We're Solid. & Experienced, too.

Solid draait op en om mensen.  Altijd en overal komen mensen bij ons op de eerste plaats.  Empathie is daarbij een belangrijke troef.  We gaan persoonlijk om met onze klanten en onze mensen zodat we ons beter kunnen inleven in hun wereld.  Want een beter begrip leidt tot een betere (lange termijn) relatie.

 We're Solid. & Human, too.

Solid is een goede zet.  In een markt die vaak wordt omschreven met harde woorden als headhunting, detachering, rekrutering en skills, staat bij ons de spotlight op talent.  We ondersteunen onze klanten met het talent van onze consultants en bieden onze mensen alle kansen om hun talent ten volle in te zetten.

We're Solid. & Smart, too.

Sectors
:
Mechanical Engineering - Electricity and Renewable energy - Chemistry, Petrochemicals - Electronics & Electrotechnics - Steel Industry - Nuclear - Architectural en engineering services

 
General contact
Solid Talent nv
Bredastraat 140 bus 201
2060 Antwerpen
Belgium

http://www.solid-talent.be

+32 3 540 55 40

jobs@solid-talent.be

Send an email
 
Contacts on the stand
StandAdmin
Mr Kurt Van Goidsenhoven
Email: leslie@solid-e.be
Tel:   
GSM:
NL
SOLID TALENT N.V.
www.solid-talent.be

Products

Mosaic List