SECO cvba
SECO cvba
Company
Belgium
Engineering

Videos

No videos currently available

Press releases

Country Title Description Link Language

Whitepapers

Country Title Description Link Language

Awards

Year Country Title Description Link Language

The projects / references

Country Title Description Link Language

Participation to external events

Country Date Logo Organizer Type of event Name Information Website
General contact
SECO cvba
Aarlenstraat 53
1040 Brussel
Belgium

http://www.groupseco.com

02 238 22 11

jobs@seco.be

Send an email
Description

SECO heeft 2 kernactiviteiten ontwikkeld: het technisch advies rond grote bouwprojecten en –werven aan de ene kant, en de certificatie, de inspectie en de technische goedkeuring van bouwproducten aan de andere kant. Met meer dan 80 jaar continue groei en een sterke expertise in bouwkunde is SECO de referentie in technisch advies in de bouwsector in België en Luxemburg. 

 

Onze adviezen versterken aanzienlijk het vertrouwen in de projecten, diensten en producten van onze klanten en worden gedreven door innovatie en kwaliteit. De cultuur van het luisteren naar de noden van onze klanten is de sleutel van de kwaliteit van onze diensten.

 

Bij SECO worden projecten, van gebouwen tot civiele werken, benaderd vanuit de filosofie van een risicoanalyse, waarbij mogelijke ontwerp- of constructiefouten worden geïdentificeerd en opgelost. Elke ingenieur staat hierbij in nauw contact met de klant. Interesse in berekeningen en uitvoeringsaspecten van structuren, maar ook een transparante communicatie is van belang.

 

Onze ingenieurs zijn experten in de volgende technische domeinen: Stability - Fire safety - Building physics – Sustainable construction – Building envelope - Safety coordination - Facades and joinery - High-rise construction - Metal structures – Offshore structures - Technical equipment - Soil dynamics - Finishing works - Acoustics

 

We zijn verdeeld over 7 Europese landen en participeren in projecten in meer dan 20 landen. De internationalisering is een fundamentele strategische keuze. Ons hoofdkantoor in België is gelegen in Brussel, maar we hebben ook kleinere kantoren waaronder één in Gent.

 

Vacatures - SECO werft voortdurend nieuwe medewerkers aan voor de functies projectingenieur en werf-ingenieur. We bieden kansen op een brede beroepservaring waar expertise en kwaliteit sleutelwoorden zijn - Stagiaires krijgen bij ons de kans om ons beroep te ontdekken door actief betrokken te worden in het werk van onze ingenieurs, zowel in ontwerp als in uitvoering op de werf - Kandidaten kunnen hun CV en motivatiebrief naar jobs@seco.be doorsturen

Sectors
:
Architectural en engineering services

:
Construction and Building

 
General contact
SECO cvba
Aarlenstraat 53
1040 Brussel
Belgium

http://www.groupseco.com

02 238 22 11

jobs@seco.be

Send an email
 
Contacts on the stand
StandAdmin
Mrs Marina Goolaerts
Talent acquisition specialist
Email: m.goolaerts@groupseco.com
Tel:   +32 (0)2 238 22 13
GSM:
NL,FR
SECO cvba
http://www.groupseco.com
Aarlenstraat 53
1040 Brussel Belgium

Products

Mosaic List