Hudson
Hudson
Company
Belgium
Infrastructure and Services

Videos

No videos currently available

Press releases

Country Title Description Link Language

Whitepapers

Country Title Description Link Language

Awards

Year Country Title Description Link Language

The projects / references

Country Title Description Link Language

Participation to external events

Country Date Logo Organizer Type of event Name Information Website
General contact
Hudson
Moutstraat 56
9000 Gent
Belgium

http://be.hudson.com

+ 32 9 222 26 95

julie.grijseels@hudson.com

Send an email
Description

Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én onbetwiste marktleider. Met zin voor ondernemerschap en innovatie én gesteund door ons internationaal netwerk, vervullen we elke dag opnieuw onze belangrijkste missie: organisaties ondersteunen in hun groeitraject, door in te zetten op hun medewerkers.

Of het nu om rekruteren, ontwikkelen, coachen of verlonen gaat, elke dag opnieuw zetten de HR-experten van Hudson al hun kennis in het werk om onze klanten te ondersteunen in hun ambities. Door onze sterke waarden en het engagement van al onze medewerkers in de verschillende regionale kantoren zijn we dé HR-partner bij uitstek voor de private en publieke sector en dit voor zowel start-ups, KMO’s als multinationals.

 

Het uitzoeken van jouw carrièremogelijkheden met Hudson geeft je directe toegang tot onze wereldwijde middelen, lokale middelen en specialisten per sector. Wij rekruteren professionals binnen een breed scala aan disciplines en sectoren. We beschikken over de contacten, de ervaring en de middelen om de perfecte match te creëren. Kandidaten zijn een integraal onderdeel van de aanwervingsformule en een grote bijdrage tot ons succes. Iedere kandidaat is uniek, daarom zijn wij vastberaden jouw persoonlijke en professionele carrièredoelen te begrijpen. Wij gidsen je door het interview- en onderhandelingsproces met duidelijke en frequente communicatie.

 

Ben je benieuwd om te weten met welke klanten wij samenwerken? Kijk dan zeker op onze website be.hudson.com en kom zeker langs op onze stand. Wij kijken er alvast naar uit jou te leren kennen!

Sectors
:
Logistics - Consultancy - Human Resources - Social and Non-Profit Organisations - Public Services - International Organisations

 
General contact
Hudson
Moutstraat 56
9000 Gent
Belgium

http://be.hudson.com

+ 32 9 222 26 95

julie.grijseels@hudson.com

Send an email
 
Contacts on the stand
StandAdmin
Mr Michael Roosens
Database Support Project Assistant
Email: webmaster.belgium@hudsonsolutions.com
Tel:   +32 (0)9 242 54 41
GSM: +32 (0)492 89 76 36
NL,EN
HUDSON
http://be.hudson.com
Moutstraat 56
9000 Gent Belgium

Products

Mosaic List