Solid Talent nv
Solid Talent nv
Bedrijf
België
Engineering
Document languages

Videos

Er zijn momenteel geen video's beschikbaar

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
Solid Talent nv
Bredastraat 140 bus 201
2060 Antwerpen
België

http://www.solid-talent.be

+32 3 540 55 40

jobs@solid-talent.be

Stuur een mail
Beschrijving

Reeds sinds 2006 ondersteunt Solid consultants en bedrijven door de juiste match te maken tussen project en talent. Onze persoonlijke aanpak maakt ons een echte partner, daarbij zijn correcte afspraken en transparante communicatie voor ons een evidentie.

Onze naam zegt het zelf, we zijn een solide bedrijf. Als ervaren experts in talent support hebben we onze strepen reeds verdiend, en we zijn erop gebrand om samen nog verder te groeien in de toekomst.

Solid draait op en om mensen. Altijd en overal komen mensen bij ons op de eerste plaats. Empathie is daarbij een belangrijke troef. We gaan persoonlijk om met onze mensen zodat we ons beter kunnen inleven in hun wereld. Want een beter begrip leidt tot een lange termijn relatie.

Voor ons is het simpel.  Mensen = talent.  We hebben er een neus voor om het juiste talent voor onze klanten op te sporen.  Wij bieden de best mogelijke ondersteuning voor hun projecten.  Tegelijkertijd zorgen we voor onze consultants door niet enkel rekening te houden met wat ze kunnen, maar ook met wie ze zijn en wat ze ambiëren.  Zo wordt iedereen beter van onze diensten.  Dat is ons talent.

We're Solid. & Talented, too.

Onze naam zegt het zelf, we zijn een solide bedrijf.  Op Solid kan je rekenen.  Als ervaren experts in talent support hebben we onze strepen reeds verdiend, en we zijn er op gebrand om samen nog verder te groeien in de toekomst.  Dat zullen we blijven doen op de Solid manier: professioneel in onze samenwerking op alle gebied.  Want goede afspraken maken goede vrienden.

 We're Solid. & Experienced, too.

Solid draait op en om mensen.  Altijd en overal komen mensen bij ons op de eerste plaats.  Empathie is daarbij een belangrijke troef.  We gaan persoonlijk om met onze klanten en onze mensen zodat we ons beter kunnen inleven in hun wereld.  Want een beter begrip leidt tot een betere (lange termijn) relatie.

 We're Solid. & Human, too.

Solid is een goede zet.  In een markt die vaak wordt omschreven met harde woorden als headhunting, detachering, rekrutering en skills, staat bij ons de spotlight op talent.  We ondersteunen onze klanten met het talent van onze consultants en bieden onze mensen alle kansen om hun talent ten volle in te zetten.

We're Solid. & Smart, too.

Sectoren
:
Werktuigbouwkunde - Elektriciteit en hernieuwbare energie - Chemische en Petrochemische industrie - Electronica en Elektrotechniek - Metaalindustrie - Nucleair - Ingenieurs en architectenbureau

 
Algemeen contact
Solid Talent nv
Bredastraat 140 bus 201
2060 Antwerpen
België

http://www.solid-talent.be

+32 3 540 55 40

jobs@solid-talent.be

Stuur een mail
 
Contacten op de stand
StandAdmin
Dhr Kurt Van Goidsenhoven
Email: leslie@solid-e.be
Tel:   
GSM:
NL
SOLID TALENT N.V.
www.solid-talent.be

Producten

Mozaïek Lijst