Uticon Engineering
Uticon Engineering
Bedrijf
België
Agro-Voedingsindustrie

Videos

Er zijn momenteel geen video's beschikbaar

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
Uticon Engineering
Dendermondesteenweg 333 Bus 101
9070 Destelbergen
België

http://www.uticon.be

09 269 51 05

info@uticon.be

Stuur een mail
Beschrijving

Als advies- en ingenieursbureau is Uticon expert en kennisleider in de voedingsindustrie.  Het Uticon projectteam is betrokken bij uitdagende industriële projecten gericht op de ontwikkeling en verbetering van productieprocessen, utilities, procesinstallaties en gebouwen. 

 

 Als project of process engineer bij Uticon maak je deel uit van dit projectteam. Je verbetert processen en je bent de spil in aanpassings- of volledige nieuwbouw projecten. Je denkt conceptueel mee met de plannen van de opdrachtgever, analyseert bestaande processen,  bottlenecks en oorzaken en je doet voorstellen om deze processen te optimaliseren. Als project / process engineer werk je eveneens lastenboeken uit en stel je haalbaarheidsanalyses, kostenramingen, schetsplannen, bestektekeningen, e.d. op.  

Ben je projectleider, dan ben je de eindverantwoordelijke van het ganse traject:  de ontwikkeling van ideeën, het uitwerken van concepten tot een praktisch ontwerp, het aanbestedingstraject en de realisatie. De projectleider stuurt op eveneens op een motiverende en inspirerende wijze het projectteam aan en zorgt ervoor dat projecten tot een goed einde worden gebracht, zowel technisch inhoudelijk als budgettair. 

 

Bij Uticon kun je terecht vanuit een verschillende achtergrond of opleiding. We hebben namelijk verschillende disciplines in huis om projecten in de voedingsindustrie te laten slagen. Collega's hebben meer bepaald expertise of achtergrond in: 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Neem dan contact op met Rebecca Vilain  (r.vilain@uticon.be) . Of neem een kijkje op onze website voor o.a. projectreferenties en de ervaring van collega's in de rubriek "Collega's aan het woord".

Sectoren
:
Vee, Vlees, verwerkte vleesproducten - Pluimveeproducten - Zuivelindustrie - Visserij, Landbouw en verwerkte produkten - Granen en industriële gewassen - Wijnen, sterke dranken, dranken - Bakkerij, Gebak, Kruidenier, Diversen - Landbouwmachines en voedselverwerking, Verpakking - Verse groenten en fruit en verwerkte plantaardige producten

:
Werktuigbouwkunde - Energie, Water en Leefmilieu - Elektriciteit en hernieuwbare energie - Chemische en Petrochemische industrie - Electronica en Elektrotechniek - Ingenieurs en architectenbureau

 
Algemeen contact
Uticon Engineering
Dendermondesteenweg 333 Bus 101
9070 Destelbergen
België

http://www.uticon.be

09 269 51 05

info@uticon.be

Stuur een mail
 
Contacten op de stand
StandAdmin
Mevr. Rebecca Vilain
Email: r.vilain@uticon.be
Tel:   
GSM: 0487 350 407
NL,FR,EN,IT
Uticon Engineering
www.uticon.be

Producten

Mozaïek Lijst